https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 autokoulueco@outlook.com
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


B -henkilöautokurssi sisältää uuden kuljettajan EAS teoriatunnit, riskien tunnistamiskoulutuksen ohjelman, netin harjoittelumateriaalin ja myös auton käytön ensimmäisessä ajokokeessa. Mikäli sinulla on aikaisempi ajokortti, sinun ei ole välttämätöntä suorittaa EAS teoriatunteja. Aloittaessasi autokoulun voit valita sinulle sopivan opetuspaketin. Katso lisää opetuspaketeista alempaa.
EcoLiteS
Jos sinulla on aikaisempi ajokortti (T, AM tai A1) 700€
ECO-LITE alk. 749€ KATSO LISÄÄ
EcoLiteS on halvin kurssi ajokortin suorittamiseen. Simulaattoripohjainen kurssi sisältää kaiken pakollisen harjoittelun ja ajotunteja on 14.
EcoBasic
Jos sinulla on aikaisempi ajokortti (T, AM tai A1) 1040€
ECO-BASIC alk. 1089€ KATSO LISÄÄ
Edullinen EcoBasic kurssi sisältää 16 ajotuntia, joista suurin osa suoritetaan oikealla autolla. Ajotunteja on mahdollista suorittaa myös iltaisin.
EcoPremium
Jos sinulla on aikaisempi ajokortti (T, AM tai A1) 1610€
ECO-premium alk. 1659€ KATSO LISÄÄ
EcoPremium on erinomainen kurssi, kun haluat oppia ajamaan. Saat ajotunteja joustavasti ja käyttöösi kattavat oppimateriaalit. Kurssi sisältää 24 ajotuntia.Koska voin aloittaa autokoulun?
Ajokortin voit saada normaalisti 18 vuotiaana, mutta autokoulun voit aloittaa jo 16 vuotiaana. Erityisluvalla on mahdollista saada ajokortti jo 17 vuotiaana. Katso lisää tietoa B-ajokortista.


Tutustu opetussopimukseen: SopimusehdotKuinka monta ajotuntia tarvitsen?
Sopiva ajomäärä ajokortin saamiseksi vaihtelee jokaisen kohdalla. Ajoharjoittelun määrään vaikuttaa aikaisempi kokemuksesi autoista ja liikenteestä. Useimmiten oppilaat tarvitsevat noin 20 - 40 ajotuntia, mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, mutta Autokoulu Ecossa oppilaamme ovat myös läpäisseet ajokokeen 14 tunnin minimi määrällä. Tarjoamme lisäajotunteja edullisesti. Kuuntele ajo-opettajaasi, mikäli hän suosittelee lisäharjoittelua ennen ajokoetta. Esimerkiksi yhteisopetuksella ensimmäisellä yrittämällä ajokortin suorittaneet ajoivat 35* ajotuntia ennen ajokoetta.
*Ajovarma: sisältää opetuslupaopetuksella ja autokoululla käydyt tunnit yhteenlaskettuna.

Kannattaako liukkaalla ajamisen harjoittelu tehdä autolla vai simulaattorilla?
Meillä Suomessa ajokelit vaihtelevat ja ovat välillä hankalat. Ajosimulaattori antaa hyvin perustietoa liukkaalla ajamisesta, mutta ajoharjoitteluradalla saat enemmän tuntumaa auton käyttäytymiseen liukkaalla. Ennen vuotta 2018 kaikkien oppilaiden oli suoritettava 3 tuntia harjoittelua ajoharjoitteluradalla.
Simulaattorilla suoritettava liukkaalla ajamisen harjoittelu kuuluu kurssin hintaan ja lisähintaan voit suorittaa auton UAR:n ajoharjoitteluradalla.


Autokouluopetuksen eteneminen

Autokoulussa opiskelun eteneminen. Ensin keskitytään teorian opiskeluun, mutta ajotunnit voit aloittaa jo ennen teoriakoetta.


Kuinka kauan ajokortin suorittaminen kestää?
Valitettavasti emme pysty vastaamaan tähän kysymykseen. Aikaisemmin laki vaati harjoitteluaikaa vähintään kuukauden, mutta nykyään minimi aikaa ei ole määritelty. Käytännössä ajokortin voi suorittaa alle kuukaudessa, mutta normaalisti aikaa kuluu noin 2 - 3 kuukautta ja voit itse vaikuttaa autokoulun kestoon. Sinun täytyy tehdä netissä harjoittelutehtävät ja -kokeet.Voinko aloittaa ajotunnin muualta kuin autokoululta?
Kyllä voit. EcoPremium -kursseilla ajotunnit voit aloittaa joustavasti Kivenlahden autokoulun lisäksi, Espoonlahdesta, Saunalahdesta, Kirkkonummen Masalasta ja myös Kauklahdesta. EcoLiteS ja EcoBasic -kursseilla voit ostaa palvelun. Sovi etukäteen autokoululla opettajan kanssa ajotunnin aloituspaikka.

Mitä minun pitää tehdä ennen autokoulun aloittamista?
Ennen autokoulun aloittamista sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ajokorttiluvan hakeminen on yksinkertaista. Autokoulussa teemme sinulle lupahakemuksen ja toimitamme sen käsiteltäväksi. Tarvitsemme passikuvan ajokorttiin (2 kpl samanlaisia kuvia), jos sinulla ei ole digitaalista kuvaa henkilökortissa tai passissa. Aloittaessasi autokoulun ota kuvallinen henkilötodistus mukaan autokoululle. Voi katsoa lisätietoa ajokortin terveysvaatimuksista täältä.
Kokeneet opettajamme valmentavat sinua ajoharjoittelussa. Haluamme tarjota erilaisia kurssimalleja ja sinulla on mahdollisuus muokata kurssin sisältöä. Voit halutessasi suorittaa autokoulu ohjelman myös kokonaan autolla.

Opit taloudellisen ajotavan perusteet
Järkevällä ajotavalla pystyt säästämään satoja euroja ajokustannuksissasi vuosien mittaan. Meillä opit taloudellisen ajotavan perusteet ja järkevän auton käytön. Pystyt myös pienentämään ympäristöön kohdistuvaa rasitusta.henkilöauto
Vain terveenä ajotunnille!

Pyrimme ehkäisemään virusten leviämistä. Mikäli tunnet olosi sairaaksi, sinun tulee välittömästi perua ajotuntisi. Pesethän kätesi autokoululla ennen ajotuntia ja myös ajotunnin jälkeen. Puhdistamme autojen ja simulaattorien hallintalaitteet (ohjauspyörä, ovenkahvat, vaihdevalitsin, jne.) aina ennen ajotuntia.

Ajotunneille tai teoriatunneille ei voi osallistua, mikäli olet sairastunut tai karanteenissa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ajotunneilla henkilökohtaisten mahdollisuuksien mukaan. Teoriatunnit voit suorittaa osassa kursseista myös virtuaaliluokassa.
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 autokoulueco@outlook.com
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAutomobile menu by Css3Menu.com
www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Toimistomme sijaitsee Kivenlahden metroaseman vieressä. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta (B) henkilöautolla Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Saat valita automaattivaihteisen tai manuaalivaihteisen auton. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen. Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!