https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 autokoulueco@outlook.com
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


B -henkilöautokurssi sisältää aina uuden kuljettajan EAS teoriatunnit, riskien tunnistamiskoulutuksen ohjelman, netin harjoittelumateriaalin ja myös auton käytön ensimmäisessä ajokokeessa. Aloittaessasi autokoulun voit valita sinulle sopivan opetuspaketin. Kurssit alkavat joka arki maanantai klo 17:15 tai sinulle suunnitellun aikataulun mukaisesti. Katso lisää opetuspaketeista alempaa.

ECO-LITE S
ECO-LITE alk. 729€ KATSO LISÄÄ
ECO-LITE S on halvin kurssi ajokortin suorittamiseen. Simulaattoripohjainen kurssi sisältää kaiken pakollisen harjoittelun ja ajotunteja on 14.ECO-BASIC
ECO-BASIC alk. 1069€ KATSO LISÄÄ
Edullinen ECO-BASIC kurssi sisältää 16 ajotuntia, joista suurin osa suoritetaan oikealla autolla. Ajotunteja on mahdollista suorittaa myös iltaisin.ECO-PREMIUM
ECO-premium alk. 1639€ KATSO LISÄÄ
ECO-PREMIUM on erinomainen kurssi, kun haluat oppia ajamaan. Saat ajotunteja joustavasti ja käyttöösi kattavat oppimateriaalit. Kurssi sisältää 24 ajotuntia.


Koska voin aloittaa autokoulun?
Ajokortin voit saada normaalisti 18 vuotiaana, mutta autokoulun voit aloittaa jo 16 vuotiaana. Erityisluvalla on mahdollista saada ajokortti jo 17 vuotiaana.Kuinka monta ajotuntia tarvitsen?
Sopiva ajomäärä ajokortin saamiseksi vaihtelee jokaisen kohdalla. Ajoharjoittelun määrään vaikuttaa aikaisempi kokemuksesi autoista ja liikenteestä. Useimmiten oppilaat tarvitsevat noin 20 - 40 ajotuntia, mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole, mutta Autokoulu Ecossa oppilaamme ovat myös läpäisseet ajokokeen 14 tunnin minimi määrällä. Tarjoamme lisäajotunteja edullisesti. Kuuntele ajo-opettajaasi, mikäli hän suosittelee lisäharjoittelua ennen ajokoetta. Esimerkiksi yhteisopetuksella ensimmäisellä yrittämällä ajokortin suorittaneet ajoivat 35* ajotuntia ennen ajokoetta.
*Ajovarma: sisältää opetuslupaopetuksella ja autokoululla käydyt tunnit yhteenlaskettuna.

Kannattaako liukkaalla ajamisen harjoittelu tehdä autolla vai simulaattorilla?
Meillä Suomessa ajokelit vaihtelevat ja ovat välillä hankalat. Ajosimulaattori antaa hyvin perustietoa liukkaalla ajamisesta, mutta ajoharjoitteluradalla saat enemmän tuntumaa auton käyttäytymiseen liukkaalla. Ennen vuotta 2018 kaikkien oppilaiden oli suoritettava 3 tuntia harjoittelua ajoharjoitteluradalla.
Simulaattorilla suoritettava liukkaalla ajamisen harjoittelu kuuluu kurssin hintaan ja lisähintaan voit suorittaa auton UAR:n ajoharjoitteluradalla.

Kuinka kauan ajokortin suorittaminen kestää?
Valitettavasti emme pysty vastaamaan tähän kysymykseen. Aikaisemmin laki vaati harjoitteluaikaa vähintään kuukauden, mutta nykyään minimi aikaa ei ole määritelty. Käytännössä ajokortin voi suorittaa alle kuukaudessa, mutta normaalisti aikaa kuluu noin 2 - 3 kuukautta ja voit itse vaikuttaa autokoulun kestoon. Sinun täytyy tehdä netissä harjoittelutehtävät ja -kokeet.Voinko aloittaa ajotunnin muualta kuin autokoululta?
Kyllä voit. ECO-PREMIUM -kursseilla ajotunnit voit aloittaa joustavasti Kivenlahden autokoulun lisäksi, Espoonlahdesta, Saunalahdesta, Kirkkonummen Masalasta ja myös Kauklahdesta. ECO-LITE S ja ECO-BASIC -kursseilla voit ostaa palvelun +4€/tunti. Sovi etukäteen autokoululla opettajan kanssa ajotunnin aloituspaikka. Muista paikoista ajotunnin aloittaminen maksaa +8€/tunti.

Mitä minun pitää tehdä ennen autokoulun aloittamista?
Ennen autokoulun aloittamista sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ajokorttiluvan hakeminen on yksinkertaista. Autokoulussa teemme sinulle lupahakemuksen ja toimitamme sen käsiteltäväksi. Tarvitsemme passikuvan ajokorttiin (2 kpl samanlaisia kuvia), jos sinulla ei ole digitaalista kuvaa henkilökortissa tai passissa. Aloittaessasi autokoulun ota kuvallinen henkilötodistus mukaan autokoululle. Voi katsoa lisätietoa ajokortin terveysvaatimuksista täältä.
Kokeneet opettajamme valmentavat sinua ajoharjoittelussa. Haluamme tarjota erilaisia kurssimalleja ja sinulla on mahdollisuus muokata kurssin sisältöä. Voit halutessasi suorittaa autokoulu ohjelman myös kokonaan autolla.

Opit taloudellisen ajotavan perusteet
Järkevällä ajotavalla pystyt säästämään satoja euroja ajokustannuksissasi vuosien mittaan. Meillä opit taloudellisen ajotavan perusteet ja järkevän auton käytön. Pystyt myös pienentämään ympäristöön kohdistuvaa rasitusta.

Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 autokoulueco@outlook.com
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAutomobile menu by Css3Menu.com
www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Voit suorittaa ajokortin (B) henkilöautolla, (A ja A1) moottoripyörällä, ja (AM120) mopolla. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen (syventävä vaihe, II-vaihe, ajokieltokoulutus). Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Voit tilata harjoitteluohjelmia ja virtuaaliteoriatunteja netistä. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!