https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


Itsenäinen opiskelu
Itsenäinen opiskelu on tärkeä osa ajoharjoittelua. WebAutosta löydät DL e-Oppikirjan. Tutustu myös kaikille avoimeen versioon DL e-Oppikirjasta. WebAuton harjoitteluohjelmat ovat käytössäsi, kunnes kirjaudut pois autokoulusta.
Avaa WebAuto ja DL e-Oppikirja


Ajokorttilupahakemus
Ajokorttilupaa voit hakea itse Traficomin nettisivulta. HAE AJOKORTTILUPA. Kun aloitat autokoulun, teemme ajokorttilupahakemuksen sinulle. Ajokorttilupahakemukseen tarvitset 2 passivalokuvaa. Jos sinulla on passissa tai henkilökortissa digitaaliset valokuvat, voit mahdollisesti käyttää samoja kuvia ajokortissa.
Tarvitset lääkärintodistuksen, mikäli et ole varma omasta kyvystäsi toimia kuljettajana . KATSO LISÄÄ TERVEYSVAATIMUKSISTA. Ilmoitamme tietosi Ajovarmalle ja saat sähköpostiisi viestin, jonka linkin kautta voit maksaa ajokorttiluvan maksun 39€. Sinun ei tarvitse käydä erikseen Ajovarman toimistossa.

 • Ajokorttilupa 39€ Ajovarmalle (saat maksulinkin sähköpostiisi)
  tai
 • Ajokorttilupa 24€ Traficomin nettipalvelussa


  Saat WebAuton - kuljettajaopetus.fi/autokoulueco - käyttäjätunnuksen autokoululta opetussopimuksessa. WebAuton kohdasta kurssimateriaali, löydät DL e-oppikirjan. WebAutossa voit tarkistaa seuraavan ajotuntisi sekä laskut. Netreenillä harjoittelet teoriakokeeseen. Tee harjoittelukoe läpi vähintään viisi kertaa.

  DL e-oppikirjasta löydät kappaleet luettavaksi, tehtäväharjoituksia, lukuisia opetusvideoita ja ohjeita kuljettajatutkinnon teoria- ja ajokokeeseen.

  Virtuaalisille teoriatunneille pääset kirjautumaan WebAuton etusivulta. Valitse 'Seuraava verkkotunti'. Teoriatunti kestää 45 minuuttia ja sinun suoritettava se kerralla ilman taukoja.
  Simulaattorin ohje
  Autokoulu Econ oppilaana saat käyttöösi DL e-Oppikirjan ja löydät sen WebAuto -ohjelman kurssimateriaalin kautta. Voit ilmaiseksi lukea DL e-Oppikirjan FREE -versiota:


  Avaa ilmainen DL e-Oppikirja


 • Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
  Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
  Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
  Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto  mobile menu by Css3Menu.com
  www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
  autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
  Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
  Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
  Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
  Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta (B) henkilöautolla Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Saat valita automaattivaihteisen tai manuaalivaihteisen auton. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen. Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
  Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!