Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAutoEAS -teoriatunnit alk. 49€

EAS teoriatunnit - opetusluvalla

Uuden kuljettajan on suoritettava ennen teoriakoetta EAS teoriatunnit. Nämä teoriatunnit on hyvä suorittaa heti ajoharjoittelun alkuvaiheessa. Autokoulu Ecosta voit ostaa myös muita opetuspalveluita ja opetusmateriaaleja auttamaan opetusluvalla opetuksessa.


Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa, sinun tulee suorittaa neljä EAS teoriatuntia ennen teoriakoetta. EAS teoriatunnit ovat ensimmäistä ajokorttia suorittavan liikenneteoriatunnit. Teoriatunneilla käsitellään liikenteessä ajamista. Tunnit voit suorittaa autokoululla tai virtuaalitunneilla netissä. Suoritettuasi teoriatunnit saat autokoululta EAS-todistuksen teoriakokeeseen. Merkitsemme suoritetun EAS kurssin myös Webauto järjestelmään, jotta Ajovarman henkilökunta pystyy tarkistamaan kurssin suorittamisen.


EAS -teoriatunnit netissä
Voit ostaa virtuaalitunnit Autokoulu Econ nettikaupasta ilman tarvetta käydä autokoululla. Muista kuitenkin myös ilmoittautua kurssille, jotta saamme tietosi todistusta varten.

dropdown menu by Css3Menu.com
Voit ottaa autokoulusta yksittäisiä ajotunteja tai useamman. Opetamme ajamisen perustaidot, jolloin on helppo lähteä harjoittelemaan liikenteeseen ajoharjoittelua valvovan henkilön kanssa voitte jatkaa harjoittelu liikenteessä useampia kuukausia, kunnes valmiudet itsenäiseen ajamiseen ovat hyvät. Opetusluvassa valvojalta vaaditaan vähintään 5 vuoden ajokokemus ja käytettävässä harjoitteluautossa on oltava lisäjarrupoljin.

opetuslupaEnnen ajokoetta sinun tulee suorittaa riskien tunnistuskoulutuksen ohjelma autokoulussa. KATSO LISÄÄ

EAS teoriatunnit hinnasto:
Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät ALV:n. Kysy lisää autokoululta 0500 844996
Tutustu opetussopimukseen: Sopimusehdot
  • Virtuaalisesti tai autokoululla (4 x 45min) = 49,00€
  • Virtuaalisesti tai autokoululla (4 x 45min) + Netreeni -harjoitteluohjelma =64,90€

    dropdown menu by Css3Menu.com
  • Yksittäinen ajotunti liikenneopettajan opettamana (harjoitteluaikaa 50min.) = 77,00€
  • Teoriakokeen harjoitteluohjelma (rajoitettu käyttöaika 1,5kk) = 18,90€


  • Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto