https://autokoulueco.fi

dhtml menu by Css3Menu.com
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAuto


Ajokortti opetusluvalla
Opetusluvassa opetuslupavalvojalta vaaditaan vähintään 5 vuoden ajokokemus ja 25 vuoden ikä. Käytettävässä harjoitteluautossa on oltava toimiva lisäjarrupoljin. Opetusluvan voi saada samassa taloudessa asuvien opetukseen ja rajoitetusti myös muussa osoitteessa asuvan. Voit esimerkiksi opettaa opetusluvalla eri osoitteessa asuvan lapsesi. Opetuslupa haetaan Traficomilta.

Autokoulussa on suoritettava ennen ajokoetta RTK-kurssi (Riskien tunnistamiskoulutus). Lisäksi ensimmäistä ajokorttia suorittavan on käytävä EAS -koulutus heti opetuksen alussa.
EAS teoriatunnit
EAS opetusluvalla alk. 49€ KATSO LISÄÄ
Ensimmäistä ajokorttia suorittavan teoritunnit voit käydä autokoululla tai virtuaalitunneilla netissä.Riskien tunnistamiskoulutus 249€
ECO-BASIC 249€ KATSO LISÄÄ
Sisältää neljä riskien tunnistamiskoulutuksen teoriatuntia, pimeällä ja liukkaalla ajamisen harjoittelun simulaattorilla, sekä ajon arvioinnin autolla.B-Yhteisopetus
opetusluvalla ja autokoulussa alk. 699€ KATSO LISÄÄ
Yhteisopetus on autokoulun ja kotiopetuksen paras yhdistelmä. Autokoulussa opetamme ajamisen perusteet ja riskien tunnistamisen koulutuksen. Opetusluvan avulla on mahdollista kerryttää ajokilometrejä paljon ennen ajokoetta.
Kuinka paljon opetusluvalla ajokortin suorittaminen maksaa?
Kustannuksia ovat Traficomille maksettavat opetuslupamaksu 36€ ja ajokortti sekä tutkintomaksut 178€. Opetuspolkimet ja niiden asunnus autoon maksaa noin 150-350€. Autokoulussa suoritettavat ohjelmat EAS -tunnit noin 50€ ja Riskien tunnistamiskoulutus opetusmallista riippuen noin 350€. Oppimateriaali oppilaalle noin 30-60€. Ajoharjoittelussa auton käyttökustannukset noin 50-120€, kun huomioidaan vain opetukseen tarvittavat tunnit (noin 30 tuntia) ilman normaaleja kauppareissuajoja ja mökkimatkoja.
Yhteensä hintaa tulee opetuslupaopetukselle noin 820-1120€, kun ei lasketa hintaa opetuslupaopettajan tekemälle työlle (noin 50-70 tuntia).

Kuinka opetuslupa haetaan?
Ennen opetuksen aloitusta on opetusluvan oltava haettuna ja hyväksyttynä. Lupaa haetaan Ajovarman toimipisteestä ja sen käsittely kestää muutamia viikkoja. Opetuslupa henkilöauton ajokorttiin on voimassa enintään 3 vuotta. Luvan voi saada yli 25 vuotias henkilö, jolla on moitteeton ajohistoria ja ajokokemusta vähintään 5 vuotta. Valvova opettaja on vastuullinen kuljettaja kaikissa opetustilanteissa. Opettajan on aina pystyttävä turvallisesti hallitsemaan auto.Mitä ohjelmia on suoritettava autokoulussa?
Uuden ensimmäistä ajokorttia suorittavan kuljettajan on opetuksen alkuvaiheessa suoritettava EAS teoriatunnit. Tunnit voi suorittaa etäopiskeluna virtuaaliluokassa tai perinteisesti autokoululla. Katso lisää tietoa EAS tunneista.
Riskien tunnistamiskoulutus tulee suorittaa ennen ajokoetta. Kurssi korvaa aikaisemman kakkosvaiheen ja se suoritetaan jo ennen ajokoetta.Riskien tunnistamiskoulutus.

Pitääkö autossa olla opetuspoljin ja paljonko opetuspoljin maksaa?
Kyllä. Hyvin toimiva jarrupoljin voi estää pahan onnettomuuden. Espoossa poliisi on ilmoittanut tekevänsä opetuslupa-autoihin ratsioita, joissa tarkistetaan polkimen toiminta. Mikäli auton poljin ei kestä voimakasta jarrupolkimen polkaisua tai pysäytä autoa, auto katsotaan jarruttomaksi ajoneuvoksi. Myös ennen ajokokeen alkua, ajokokeen vastaanottaja tarkistaa polkimen toiminnan ja voi tarvittaessa perua ajokokeeseen lähdön.
Taitava asentaja voi asentaa polkimen itse. Mikäli osaat tehdä autoon jarruremontin, opetuspolkimen asentaminen onnistunee muutamassa tunnissa. Jarrupolkimen hinta on noin 100-150€. Jos et ole tehnyt asennuksia autoihin, kannattaa polkimen asennus jättää suosiolla ammmattilaiselle. Voit vuokrata polkimen asennettuna hintaan 340€. KATSO Suomenojan Autohuolto OyVoinko ottaa naapurin lapselta maksun ajo-opetuksesta?
Et voi. Opetuksesta ei saa ottaa mitään maksua ilman autokoulun toimilupaa. Opetuslupaopetus on tarkoitettu ensisijaisesti omien lapsien tai lastalapsien opettamiseen, mutta myös naapurin lapsia voi opettaa opetusluvalla. Kaikki opetuslupaopetus on tehtävä hyvää hyvyyttään ilman maksua koulutuksesta, ajan käytöstä, auton käytöstä tai polttoaineesta. Mikäli sinulta on pyydetty rahaa ajo-opetuksesta opetusluvalla, voit ilmoittaa asiasta Traficomiin ja Verohallintoon. Voit mahdollisesti saada maksamasi rahat takaisin.

Voit lähettää kysymyksiä opetusluvasta autokoululle: info@autokoulueco.fi


Katso lisää opetusluvasta https://www.traficom.fi
Tervetuloa Autokoulu Econ toimipisteeseen Espoon Kivenlahteen!
Meriusva 1, 02320 ESPOO, Kivenlahti. Soita 0500 844996 info@autokoulueco.fi
Toimisto avoinna MA - TO klo 10 - 17 ja PE klo 10 - 16.
Soita 0500 844996 Katso kartta ilmoittaudu kurssille - WebAutomobile menu by Css3Menu.com
www.autokouluespoo.info https://autokouluespoo.eu autokoulu-eco.business.site
autokoulu.website2.me Autokoulu Espoo, Espoo Autokoulu Kivenlahti
Autokoulu Espoonlahti Autokoulu Econ tiedot DL -Blogspot
Driving Academy autokoulu-espoo.webador.com autokouluespoo.suntuubi.com
Autokoulu fonecta Autokoulu Eco finder espoonautokoulu.website2.me
Autokoulu Eco Espoon Kivenlahdessa osoitteessa Meriusva 1, 02320 Espoo. Toimistomme sijaitsee Kivenlahden metroaseman vieressä. Autokoulu Econ y-tunnus: 1149257-3. Tarjoamme parasta ajo-opetusta (B) henkilöautolla Espoossa laadukkaasti ja edullisesti. Saat valita automaattivaihteisen tai manuaalivaihteisen auton. Meiltä EAS teoriatunnit ja riskien tunnistamiskoulutus opetuslupaopetukseen. Vuokraamme autot ajokokeeseen ja voit ostaa yksittäisiä ajotunteja. Lisäksi tarjoamme palveluita kuljettajakoulutusken jatko-opetukseen. Tutustu Autokoulu Econ nettikauppaan. Driving training in Espoo also in English. Tervetuloa kokeneiden osaavien ja motivoituneiden ajo-opettajien Autokoulu Ecoon.
Autokoulu Eco - Taloudellista matkaa!