Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAutoSyventävä vaihe alk. 249

Ajokortillisen kuljettajan jatkokoulutus - riskien tunnistuskoulutus
harjoitteluvaiheen jatkokoulutus. syventävä vaihe. riskien tunnistuskoulutusKun olet suorittanut ajokokeen ennen 1.7.2018, sinulla on kaksi vuotta aikaa suorittaa kuljettajakoulutuksen jatko-opetus (HSV / Syventävä vaihe / Riskien tunnistuskoulutus). Tarkista omasta ajokortista, koska olet ajokortin saanut. Mikäli ajo-oikeutesi on vanhentunut, voit edelleen suorittaa kurssin, mutta et voi ajaa liikenteessä ennen kuin ajo-oikeus on palautunut.

Syventävä vaihe keskittyy kehittämään sinusta yhä paremman kuljettajan. Opetus perustuu siihen, että sinulla on omia kokemuksia liikenteessä. Lisäksi keskitytään erityisesti riskien tunnistamiseen, niiden välttämiseen ja toimintaan erilaisissa vaaratilanteissa.

Voit suorittaa liukkaalla ajamisen harjoittelun virtuaalilaisella varustetulla ajosimulaattorilla tai perinteisesti ajoharjoitteluradalla valintasi mukaan.


Syventävä vaihe - ajokortillisen kuljettajan jatkokoulutus sisältää:

 • Kurssin teoriatunnit autokoululla tai netissä
  Teoriatunteja on neljä ja voit suorittaa tunnit autokoululla yhden illan aikana tai netissä virtuaalitunneilla. Tuntien aiheita autokoululla ovat esimerkiksi liikenteen riskit, sisäiset riskit, ajaminen vaikeissa olosuhteissa, autojen uudet turvallisuusvarusteet ja taloudellinen ajotapa. Kysy autokoululta teoriatuntien ajankohdasta. Netin virtuaalitunneille saat ohjeet autokoululta .

 • Ajonarviointi autokoulun autolla
  Ajo-opettaja arvioi ajamistasi ja antaa kirjallisen palautteen, kuinka voit kehittää ajotaitoasi entistä paremmaksi. Ilmoittautuessa kerro, mikäli haluat suorittaa ajonarvioinnin automaattivaihteisella autolla. Kurssin suorittaminen automaattivaihteisella autolla ei vaikuta ajokorttiisi.

 • Liukkaalla ajamisen harjoittelu
  Autokoulu Ecossa käytämme liukkaalla ajamisen harjoitteluun DEGENER 360° -simulaattoria. Toisin kuin useimmissa simulaattoreissa, meillä on simulaattorissa VR- virtuaalilasit aidomman ajoelämyksen luomiseksi. Simulaattorilla voi ajaa myös ilman VR-laseja. Käytämme ajoharjoittelussa UAR:n ratoja Vihdissä ja Vantaalla. Ajoharjoitteluradalla harjoittelu tapahtuu autokoulun autolla tai halutessasi omalla autollasi.


 • ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄÄLTÄ

  Ilmoittaudu täältä https://kuljettajaopetus.fi/autokoulueco

  ilmoittaudu kurssille - WebAuto
  Ilmoittaudu täältä https://kuljettajaopetus.fi/autokoulueco tai soita 0500 844996.


  Voit suorittaa ajonarvioinnin myös automaattivaihteisella autolla.  harjoitteluvaihe syventävä vaihe


  Hinnasto:
  Hinnasto on voimassa 2018-10 alkaen. Hinnat sisältävät ALV:n. Kysy lisää autokoululta 0500 844996


 • Syventävä vaihe - jatkokoulutus simulaattorilla = 249,00€
  Sisältää 4 teoriatuntia, ajonarvioinnin autolla ja liukkaalla ajamisen harjoittelun sekä riskien tunnistus ohjelman simulaattorilla.

 • Syventävä vaihe - jatkokoulutus autolla= 340,00€ + UAR.fi ajoharjoitteluratamaksu 80,00€

  Sisältää 4 teoriatuntia, ajonarvioinnin ja liukkaalla ajamisen harjoittelun autolla ajoharjoitteluradalla.
 • Pimeällä ajon koulutus simulaattorilla Syventävä vaihe -kurssin yhteydessä, jos ei aikaisemmin suorittu = 50,00€ (norm. 100,00€)


  Resurs Bank tarjoaa Autokoulu-tili palvelulla 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.


 • Tervetuloa autokouluun!  Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto