Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto



EAS teoriatunnit
EAS teoriatunnit - opetusluvalla

Uuden kuljettajan on suoritettava ennen teoriakoetta EAS teoriatunnit. Nämä teoriatunnit on hyvä suorittaa heti ajoharjoittelun alkuvaiheessa. Autokoulu Ecosta voit ostaa myös muita opetuspalveluita ja opetusmateriaaleja auttamaan opetusluvalla opetuksessa.




EAS -teoriatunnit alk. 40,00€

Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia Suomessa, sinun tulee suorittaa neljä EAS teoriatuntia ennen teoriakoetta. EAS teoriatunnit ovat ensimmäistä ajokorttia suorittavan liikenneteoriatunnit. Teoriatunneilla käsitellään liikenteessä ajamista. Tunnit voit suorittaa autokoululla tai virtuaalitunneilla netissä. Suoritettuasi teoriatunnit saat autokoululta EAS-todistuksen teoriakokeeseen. Autokoululla suoritettuna EAS -tunnit maksavat vain 40,00€.

Soita 0500 844996 tai poikkea käymään autokoululla.

EAS -teoriatunnit netissä alk. 43,90€
Nyt voit ostaa virtuaalitunnit Autokoulu Econ nettikaupasta ilman tarvetta käydä autokoululla. Hinta virtuaalitunneilla on 43,90€ ja lisäksi voit ostaa Netreeni -teoriakokeen harjoitteluohjelman ja tasotehtävät harjoitteluun.

dropdown menu by Css3Menu.com




Voit ottaa autokoulusta yksittäisiä ajotunteja tai useamman. Opetamme ajamisen perustaidot, jolloin on helppo lähteä harjoittelemaan liikenteeseen ajoharjoittelua valvovan henkilön kanssa voitte jatkaa harjoittelu liikenteessä useampia kuukausia, kunnes valmiudet itsenäiseen ajamiseen ovat hyvät. Opetusluvassa valvojalta vaaditaan vähintään 5 vuoden ajokokemus ja käytettävässä harjoitteluautossa on oltava lisäjarrupoljin.

opetuslupa



Ennen ajokoetta sinun tulee suorittaa riskien tunnistuskoulutuksen ohjelma autokoulussa. KATSO LISÄÄ

Hinnasto:
Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät ALV:n. Kysy lisää autokoululta 0500 844996



 • EAS teoriatunnit virtuaalisesti (4 x 45min) = 43,90€
 • EAS teoriatunnit virtuaalisesti (4 x 45min) + Netreeni = 54,90€
 • EAS teoriatunnit virtuaalisesti (4 x 45min) + Netreeni ja tasotehtävät = 63,90€
 • EAS teoriatunnit autokoululla käytynä = 40,00€

  dropdown menu by Css3Menu.com



 • Yksittäinen ajotunti liikenneopettajan opettamana (harjoitteluaikaa 50min.) = 69,00€
 • Ajokaista.com -harjoitteluohjelman voit ostaa autokoululta (sis. oppikirjan netissä ja harjoittelutehtäviä /12kk) = 15,90€


  Resurs Bank tarjoaa Autokoulu-tili palvelulla 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit maksa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.






 • Soita 0500 844996 Katso kartalta ilmoittaudu kurssille - WebAuto